Saxenda gyógyszer
Blog

Fogyás Saxenda nevű gyógyszerrel, a szakember szemével

Az utóbbi időben nagyon elterjedt a Saxenda nevű gyógyszer használata, kifejezetten testsúlycsökkentés céllal, ezért érdemes beszélni a témáról. Nézzük egy bariáter szakmai véleményét a témáról! Mi is az a Saxenda? Saxenda – melynek hatóanyaga a liraglutide – egy receptköteles gyógyszer, amit az elhízás kezelésére használunk. A liraglutid azon anyagok közé tartozik, melyek serkentik az inzulin
orvos
Blog

7 mítosz a bariátriai műtétekről

A bariátriai sebészet sok olyan ember életminőségét javíthatja, akik más módon nem tudtak elérni maradandó, és lényeges mértékű testsúlycsökkenést. Rengeteg tévhit kering azonban ezekről a beavatkozásokról, melyeket érdemes tisztáznunk. A mai kommunikációs környezetben egyre fontosabb, hogy csak megfelelő, és hiteles forrásból tájékozódva jussunk hiteles információkhoz jutni, és a döntéseinket mindíg erre alapozva hozzuk meg. Kár
Több, mint TestŐr - Bariátriai Műtétek
Blog

A bariátriai ellátás lehetőségei

A TV2 Több mint TestŐr című műsorban a bariátriai műtétekről készült egy összeállítás.Az elmúlt 20 évben a világ összes országában duplájára nőtt az elhízottak száma, ám a felnőtt lakosság körében Magyarországon a legtöbb a túlsúlyos. A bariátriai műtétek segítségével az önbizalma, a megjelenése de az egészségi állapota is sokkal jobb lehet. Kovács Róberttel a Semmelweis Kft. ügyvezetőjével beszélgetett a TV2 műsorvezetője a testsúlycsökkentő műtétekről.
Konferencia Összefoglaló
Blog

Összefoglaló az I. Bariátriai Sebészeti Konferenciáról

Nagysikerű szakmai rendezvényként debütált az I. Bariátriai Sebészeti Konferencia, mely a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában kapott helyet és 2022.10.07-én került megrendezésre. A hazánkban egyedülálló szakmai konferenciáról készült videó összefoglalót megtekintheti honlapunkon.
Bariátriai konferencia
Blog

I. Bariátriai Sebészeti Konferencia

Az Első Hazai, Bariátriai Rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.
Mennyibe kerül a bariátriai műtét?
Blog

Testsúlycsökkentő műtét ára. Miért kerül ennyibe?

Mennyibe kerül a testsúlycsökkentő műtét? Milyen értéket kap a páciens a pénzéért? Olvassa el cikkünket és megtudhatja a részleteket.

Kérjen konzultációs időpontot!

Amennyiben bővebb információkra van szüksége,
forduljon hozzánk bizalommal!

Keressen fel bennünket a Semmelweis egyetemen!

Címünk

Címünk

Semmelweis Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikája

1082 Budapest Üllői út 78.

Központi előjegyzés

Központi előjegyzés

Hétfő – Csütörtök: 08:00 – 18:00
Péntek: 08:00 – 16:00
+36 1 550 7007

Kérdése van?

Kérdése van?

Írjon nekünk e-mailt

info@semmelweiskft.hu

Semmelweis Kft Bariátriai Műtétek

Semmelweis Kft. © 2022. Minden jog fenntartva!