Több, mint TestŐr - Bariátriai Műtétek
Blog

A bariátriai ellátás lehetőségei

A TV2 Több mint TestŐr című műsorban a bariátriai műtétekről készült egy összeállítás.Az elmúlt 20 évben a világ összes országában duplájára nőtt az elhízottak száma, ám a felnőtt lakosság körében Magyarországon a legtöbb a túlsúlyos. A bariátriai műtétek segítségével az önbizalma, a megjelenése de az egészségi állapota is sokkal jobb lehet. Kovács Róberttel a Semmelweis Kft. ügyvezetőjével beszélgetett a TV2 műsorvezetője a testsúlycsökkentő műtétekről.
Konferencia Összefoglaló
Blog

Összefoglaló az I. Bariátriai Sebészeti Konferenciáról

Nagysikerű szakmai rendezvényként debütált az I. Bariátriai Sebészeti Konferencia, mely a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában kapott helyet és 2022.10.07-én került megrendezésre. A hazánkban egyedülálló szakmai konferenciáról készült videó összefoglalót megtekintheti honlapunkon.
Bariátriai konferencia
Blog

I. Bariátriai Sebészeti Konferencia

Az Első Hazai, Bariátriai Rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.
Mennyibe kerül a bariátriai műtét?
Blog

Testsúlycsökkentő műtét ára. Miért kerül ennyibe?

Mennyibe kerül a testsúlycsökkentő műtét? Milyen értéket kap a páciens a pénzéért? Olvassa el cikkünket és megtudhatja a részleteket.
Prof. Dr. Merkely Béla
Blog

Prof. Dr. Merkely Béla a kóros elhízásról

Az elhízással számos társbetegség kockázata jelentős mértékben megnő, ami kihat a páciensek életminőségére. Prof. Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora a társbetegségek kockázatairól, a cukorbetegségről, a szív- és érrendszeri betegségekről és a daganatos megbetegedések kockázatairól beszél a kóros elhízás tükrében.
Dr. Merkel Keresztély
Blog

Kinek ajánlott a testsúlycsökkentő műtét?

Kinek ajánlott a testsúlycsökkentő műtét? 40-es BMI felett, vagy 35-ös BMI felett különböző társbetegségekkel, mint 2-es típusú cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi fájdalmak, és a diéták valamint a konzervatív módszerek nem alkalmasak a testsúlycsökkentésre. Dr. Merkel Keresztély, a Semmelweis Kft. bariátriai sebésze bemutatja a Sleeve és a Bypass gyomorműtét lehetőségeit és különbségeit. A betegek a testsúlyuk

Kérjen konzultációs időpontot!

Amennyiben bővebb információkra van szüksége,
forduljon hozzánk bizalommal!

Keressen fel bennünket a Semmelweis egyetemen!

Címünk

Címünk

Semmelweis Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikája

1082 Budapest Üllői út 78.

Központi előjegyzés

Központi előjegyzés

Hétfő – Csütörtök: 08:00 – 18:00
Péntek: 08:00 – 16:00
+36 1 550 7007

Kérdése van?

Kérdése van?

Írjon nekünk e-mailt

info@semmelweiskft.hu

Semmelweis Kft Bariátriai Műtétek

Semmelweis Kft. © 2022. Minden jog fenntartva!