A műtét díjának befizetéséről írásos tájékoztatót kap, mely tájékoztatóban ezen túlmenően minden szükséges további információt is elküldünk Önnek.

Nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy anatómiai okok miatt a műtét a tervezett módon nem végezhető el. Ennek feltételeit, következményeit ugyancsak írásban és előre közöljük betegeinkkel.

Ezekről konzultáljon az altatóorvossal közvetlenül a műtét előtt!

A műtéteket késő délutáni órákban végezzük, a beteg a műtét utáni napot a Klinikán megfigyelés alatt tölti és a műtét után két nappal távozik a klinikáról.

A betegszobáink mind egy ágyas, mind két ágyas verzióban használhatók, a bariátriai műtétek száma és az esetleges Covid járványhelyzet éppen aktuális súlyossága indokolhatja mind az egy-, mind a két ágyas elhelyezést.

Az operációt követően a műtétet végző orvosunk és dietetikusunk mind írásban, mind pedig szóban ellátják étkezési tanácsokkal azért, hogy a műtétet követően felesleges testsúlya minél hamarabb eltávozzon a szervezetből.

Nem, a köhögés számottevően nem gyakorol hatást a sebgyógyulás folyamatára.

A szakorvos erről Önt részletesen tájékoztatni fogja. Általában már a műtét másnapján fogyaszthat folyadékot, de csak olyat, melyet a kezelőorvos is jóváhagyott.

A műtétet végző orvos és a műtétet megszervező klinikai kollégánk mindenről részletes tájékoztatást ad szóban és írásban is.

Igen, az általunk biztosított kompressziós harisnyát, mely a trombózis kialakulását gátolja, legalább a műtét után kettő hétig hordania kell.

Kérjük, hogy a bal keze középső ujjáról a műtét előtt távolítson el mindenféle lakkot, mert ide egy speciális szenzort fogunk elhelyezni.

Az operációt végző orvos és az ápolást koordináló nővér segítséget nyújt, amennyiben Önnek ilyen típusú fájdalma van a műtétet követően.

A véralvadásgátló használata kötelező a műtét után, mivel megakadályozza az esetleges trombózis kialakulást. A gyógyszert a hasi bőrfelületbe kell beadni, melyet orvos és nővér kollégáim készséggel begyakoroltatnak.

Kérjen konzultációs időpontot!

Amennyiben bővebb információkra van szüksége,
forduljon hozzánk bizalommal!

Keressen fel bennünket a Semmelweis egyetemen!

Címünk

Címünk

Semmelweis Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikája

1082 Budapest Üllői út 78.

Központi előjegyzés

Központi előjegyzés

Hétfő – Csütörtök: 08:00 – 18:00
Péntek: 08:00 – 16:00
+36 1 550 7007

Kérdése van?

Kérdése van?

Írjon nekünk e-mailt

info@semmelweiskft.hu

Semmelweis Premium Logo

Semmelweis Kft. © 2022. Minden jog fenntartva!