Az élet gyakran váratlan fordulatokat tartogat számunkra, és ez az eset sem kivétel. Mikor klinikánk bariátriai sebésze a spanyolországi munkavállalása során találkozott egy aktív szörfözővel, senki sem gondolta volna, hogy ez az ismeretség hatalmas változásokat hoz majd a szörfös életébe.

A történet főszereplője hosszú évekig küzdött az elhízással, melynek oka számos hasi műtét és az életmódjával kapcsolatos döntések voltak. Az aktív sportolást már rég maga mögött hagyta, ám egy új barát, és a vele való kapcsolat megváltoztatta az életét. Amikor a barátja megosztotta vele a Semmelweis Premium által kínált lehetőséget a műtétre, úgy döntött, hogy itt az ideje egy újabb lépésnek az életében.

A műtét után azonnal látszódtak az eredmények. A számok nem hazudnak: a BMI 47-ről 34-re csökkent, ami hatalmas előrelépést jelentett az egészségében és az életminőségében. Ahogy a főszereplő mondja: “It is a game changer” – ez a változás minden szempontból új lendületet adott az életének.

Az új élet nem csupán a számokban és az egészségügyi eredményekben mutatkozik meg, hanem a mindennapokban is. Az április végén a Doktor Úrnak küldött üzenetből kiderül, hogy az új életmód lehetővé tette számára, hogy ismét élvezhesse a szenvedélyét: a szörfözést. Nyolc év után újra vízre tudott szállni, ami nem csupán egy sportteljesítmény, hanem az új életének szimbóluma is!

A főszereplő üzenete mindenkihez szól, aki hasonló cipőben jár. A változás lehetőséget ad mindenki számára, hogy újra ura legyen saját életének. Ha te is hasonló utat jársz, vagy csak úgy érzed, itt az ideje változtatni az életeden, ne habozz – keress minket bátran.

Az új életed már csak egy döntés választja el tőled.