A kérdés jogos. Sokakat foglalkoztat a téma, hogy mennyibe kerülnek a testsúlycsökkentő műtétek. Való igaz, nem tartoznak a legolcsóbb beavatkozások közé, cserébe viszont hosszú távú, tartós, innovatív megoldásra számíthatunk.

A műtéti úton történő fogyás a jelenleg ismert egyetlen hosszú távon tartós és valós eredményt hozó orvosi eljárás azoknak, akik kóros kövérséggel és túlzott elhízással küzdenek.

A testsúlycsökkentő műtétek közül az alábbiakat ajánljuk:

Nézze meg szakmai videofilmjeinket is, hallgassa meg egy kardiológus– és egy sebészporfesszor véleményét is.

Mennyibe kerül a testsúlycsökkentő műtét?

A műtét ára jelenleg közel kétmillió forint, ami alacsonyabb, mint budapesti versenytársaink árai. Ma Magyarországon egyetlen bariátriai műtét, így a Csőgyomor műtét, a Bypass vagy a Mini Bypass sem TB által alapfinanszírozott eljárás.

Hazánknál jóval gazdagabb országokban sem az Egészségbiztosítási Alapból finanszírozott ez a beavatkozás, illetve hosszú és rögös út vezet a biztosító által részben finanszírozott műtétig.

Milyen értékek állnak a műtéti ár mögött?

  • Az eljárás kiemelkedő színvonalú műtőben történik, modern laparoscopos berendezések használata mellett, szükség esetén a legmagasabb szintű szakmai háttér áll a beteg rendelkezésére a legkisebb komplikáció esetén is.
  • Kiváló szakképzettséggel, hatalmas klinikai rutinnal rendelkező altatóorvosok és asszisztensek kezében van a beteg műtét alatt.
  • Klinikánkon csak a legmagasabb színvonalat jelentő kis csöveken (trokárokon) át végezzük a műtéteket, melyek minimalizálják a melléksérülések és a műtét utáni sérvek kialakulását.
  • Speciális, egyszer használható varrógépek, eszközök és fonalak biztosítják a sikeres, minőségi munkát. Ezek ára műtétenként meghaladják a félmillió forintnyi eszköz értéket is. Jelenleg kizárlólag a legmagasabb színvonalat képviselő Medtronic termékeket használjuk.
  • A műtét után magasan kvalifikált nővérek vigyáznak Önre, és maximálisan 3 további betegre négy csillagos szállodai körülmények közt, így az önre jutó figyelem maximális.
  • Már a műtét másnapján dietetikus segítségére számíthat, aki ugyancsak az ön segítségére van a további hónapokban is.

Biztos szakmai háttér az Ön szolgálatában

Cégünk közismert a betegközpontú hozzáállásáról és a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásairól, melyek mögött a Semmelweis Egyetem szakmai háttere áll.

Kevesen tudják, de a legtöbb egészségügyi szolgáltató problémás sebészeti eseteit is a Semmelweis Egyetem látja el, melyre rendkívül büszkék vagyunk, és természetesen a betegbiztonságra is kiemelten figyelünk.

Mindezeken túl minden általunk végzett beavatkozás mögött Magyarország vezető, 3-as progresszivitási szintű szakmai referense a Semmelweis Egyetem I. számú Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikája áll.

Az intézmény hírneve és elismertsége önmagáért beszél.

Tájékozódjon testsúlycsökkentő műtéteink eredményességéről! Nézze meg sikertörténeteinkről készült videókat!

Kérdése van, kérjen személyes konzultációs időpontot online, ahol szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.